Wilt u een workshop boeken? 
Laat een bericht achter met uw wensen.

Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

WORKSHOPS

Vraag een onvergetelijke workshop aan! Bij Oriflame geloven we in persoonlijke aandacht en goede adviezen en daarom organiseren we graag een workshop voor jou en je vriendinnen. Zo kunnen jullie onze producten voelen, ruiken en proberen en zelf beste keuze maken. Lijkt het je leuk om zo'n gezellige workshop bij jou thuis te houden? Kies dan hieronder de workshop die bij je past.

oks kunt creëren. Onze Adviseuses zorgen voor een prachtig resultaat. En wat is nu leuker dan er een gezellige avond van te maken met je vriendinnen?
 

Cadeautje

We belonen gastvrouwen met een mooi product of een waardebon voor gratis producten. Wanneer er tijdens de workshop bij jou thuis tussen de €75,- en €149,- aan producten is verkocht krijg je een gratis product. Heb je voor meer dan €150,- verkocht dan krijg jij een waardebon waarmee je voor €45,- aan Oriflame producten kunt uitkiezen. 

 

Veel vrouwen gebruiken al jarenlang dezelfde make-up . Ga de uitdaging aan en probeer eens iets anders! Iedereen krijgt persoonlijk advies over de kleuren die het beste bij je ogen, haar en teint passen en hoe je verschillende loks kunt creëeren.

Workshop huidverzorging

Een avond waarbij veel aandacht wordt besteed aan de verschillende huidtypes en de speciale producten die Oriflame daarvoor heeft. De huid wordt gereinigd en iedereen krijgt een heerlijk masker en een verzorgende crème. Dit alles op basis van persoonlijk advies. Een verwenmoment voor kleine of grotere groepen.                 

Workshop hand- en nagelverzorging

Onze handen en nagels zijn ons visitekaartje. Daarom verdienen ze regelmatig wat extra aandacht. Tijdens deze workshop worden je handen niet alleen verwend, maar leer je ook hoe je je nagels een mooie manicure kunt geven. 

 

Workshop bruidsmake-up

Op je trouwdag wil je er schitterend uitzien. Tijdens onze workshop bruidsmake-up krijg je uitgebreid verzorgings- en make-upadvies. Ook je vriendinnen krijgen advies welke producten zij het best kunnen gebruiken. Tijdens de workshop krijgt de bruid een gratis proefmake-up. Zij kan de Adviseuse ook boeken voor de make-up op haar trouwdag, voor slechts €40! Ook leuk: boek een workshop bruidsmake-up voor een vrijgezellenfeest.   

Workshop Wellness

Tijdens deze workshop draait het om gezondheid en je goed voelen. Om het lichaam in een goede conditie en je gewicht op peil te houden, heeft Oriflame de Wellness productlijn ontwikkeld. Tijdens deze workshop maak je kennis met producten die je helpen om je beter te voelen, er beter uit te zien, en (indien gewenst) gewicht te verliezen. 

   
 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop make-up